14.6.2012

I niinkuin Iittala

Ihanainen Image IMAGE black and white -blogista haastoi minut (ja myös Petterin ;) ) kertomaan kotoa löytyvistä Iittalan tuotteista. Niitähän on kertynyt aika paljon, aina käyttöesineistä koriste-esineisiin. Yksinkertaiset linjakkaat muodot ovat hyvin hallitsevassa osassa taas kerran. Tässä meidän Iittalat:



Haasteen toisessa osassa pitää mainita haaveilemansa Iittalan tuotteet, jotka joku päivä haluaisi omistaa. En missään nimessä laita tähän läheskään kaikkia, muuten kuvia tulisi aivan liikaa.. Toisaalta, mikäs siinä kaunista katsellessa :)



Laitetaanpa haaste leviämään, haasteen saavat siis seuraavat bloggarit:

-I- Life and decoration

Cinnabaria Valkoinen koti

S All you need is White

Marit ja Sami Nordland 146

-Oona

(kuvat Iittala)

12 kommenttia:

  1. Hih, mä sain tuon saman haasteen. Oon ihan sippi, mutta nyt on postausta varten kollaasit tehty eli huomenna sitten vaan postausta kehiin! :) Ihanasti teillä onkin Iittalaa kertynyt, monta semmoista, joita minäkin kelpuuttaisin kotiini. <3

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä, innolla odotan kollaasiasi :)

    VastaaPoista
  3. Ole hyvä! Iittala saa kyllä nyt paljon ilmaista hyvää mainosta ;)

    VastaaPoista
  4. Noi on niin ajattomia tuotteita ja sopii myös moneen makuun :) Tää oli kiva haaste ja myös helppo, kysymyksiin on paljon vaikeempi vastata :D

    VastaaPoista
  5. Oli ihanaa löytää blogiinne. Meilläkin rintsikan remppa meneillään.Teillä on todella kaunis makuuhuoneen pallovalaisin. Mistä olette sen hankkineet?

    VastaaPoista
  6. Tervetuloa Annika! Ja voimia remppaan! :) Makkarin pallovalaisin on huikeaa designia, se on Ikeasta ja maksoi muistaakseni pari kymppiä! Ostimme näitä useamman kappaleen vanhaan asuntoon käytävävalaisimeksi. Kellarin kätköistä löytyy myös yksi pienellä varrella oleva vastaava.

    VastaaPoista
  7. täähän oli kiva! Iittala kuuluu lemppareihini :P

    VastaaPoista
  8. Joo, mukavaa vaihtelua kysymyksille :)

    VastaaPoista
  9. Tosi ihana tuo valaisin kertakaikkiaan. Katselin Ikean sivuja, mutta ei siellä enää ollut niitä :( Siellä oli vähän saman tapainen, mutta oli vissiin auko se lasiosa siitä alhaalta. Teidän pallo näytti kivemmalta! :D

    VastaaPoista
  10. Tätä siis tarkoitat? http://www.rintsikka.fi/wp-content/uploads/2012/05/MG_1441.jpg
    Meillä pitäisi olla näitä yhteensä 3kpl + 1kpl varrella. Eli ainakin 1kpl pitäisi jossain lojua ja tämä makkarin valaisinkin on menossa vaihtoon kunhan ehtii katsoa vaihtoehtoja :) Eli tällainen 1kpl kyllä varmasti joutaisi hyvinkin edullisesti vaihtaa omistajaa jos kiinnostusta on!

    VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)