19.6.2012

Terassi-istutuksia

Viime kesänä ostimme kaksi kohtuullisen suurta valkoista ruukkua. Tähän saakka ne ovat odottaneet tyhjänä terassilla saavansa jotain sisältöä. Miljoona eri vaihtoehtoa on pyörinyt mielessä eikä mikään ole tuntunut tarpeeksi hyvältä. Pikkuhiljaa oli pakko tehdä päätöksiä ja päädyimme hieman erilaiseen ratkaisuun, nimittäin oliivipuuhun. Sen juurelle istutin murattia, jota on terassilla muuallakin. Kyllä, tiedän toisen viihtyvän auringossa ja toisen varjossa, mutta aion saada ne selviytymään :)

En ole ihan varma, pidänkö näistä istutuksista.. Jotenkin siitä vaan puuttuu jotain, mutten tiedä mitä. Mielessä on esimerkiksi valkoiset koristekivet tai muutama pieni kesäkukka. Kaikki vinkit otetaan avosylin vastaan!Tuntuu, että lähiaikoina on ollut ihan hirveä kiire ja pihalla ei ole tapahtunut mitään edistystä. Ahdistaa sen epäsiisteys ja keskeneräisyys, mutta ainakin jälkimmäistä pitää ilmeisesti omakotitaloasujana oppia sietämään. Kukkapenkkiprojekti on jo melkein valmis, jonka jälkeen autotallin pääty saadaan vapaaksi. Kun se tyhjenee, sinne saadaankin polttopuut. Sen jälkeen on huomattavasti siistimpää, mutta kuka antaisi siihen aikaa? Onneksi Petterillä alkaa kolmen viikon päästä loma ;)

-Oona

7 kommenttia:

 1. Haha, ihana asenne. :P Tuolla meiningillä täytyy itsekin aloittaa pian pihan laitto, kunhan mullat vaan saadaan levitettyä ensin. Mutta mun kohdalla se johtuu vain siitä, ettei täällä osoitteessa toistaiseksi ole aavistustakaan, mikä selviää paahteessa ja mikä ei. Eli kaikkien on vaan selvittävä.

  VastaaPoista
 2. Joo, täysin opettelua nuo pihahommat täälläkin. Voihan kasvivalintoja sitten korjailla jos ei ihan nappiin mene :) Tsemppiä projektiin!:)

  VastaaPoista
 3. Meillä seisoo myös pihahommat... Tosi turhauttavaa! Josko juhannuksen jälkeen olisi sen verran ylimääräistä aikaa iltaisella, että terassi saataisiin rykäistyä ajatusastetta pidemmälle. Mistä noi ruukut muuten on? Aika kivat, olen hakenut samanlaisia. 30 euroa kukkaruukusta, mikä tuntuu olevan aika keskihinta noille isoille, on kuitenkin tällaisen epähortonomin mielestä vähän liikaa.

  VastaaPoista
 4. Olisipa meidän terassin joku tehnyt valmiiksi kun kotiin tänään menee :) Ruukut on Bauhausista, ja kyllä ne taisi olla sen 30-40e kpl. Mielestäni nuo olivat jopa suht edullisia siihen nähden, mitä noita näkee muualla myytävän. Nuohan kyllä kestää käytössä vuosia. Hinta per kesä on aika vähän siinä vaiheessa. Meillähän on sisällä ruokailuhuoneessa myös yksi tuollainen samanlainen ruukku.

  VastaaPoista
 5. Eipä miulla muuta kuin Hyvää Juhannusta Rintsikan väelle!

  VastaaPoista
 6. Kiitos ja samoin sinne! Vihdoinkin päästiin nauttimaan terassista!

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)