27.6.2012

Keinutuolin uusi ilme

Joku saattakin muistaa, että vähän aikaa sitten ostimme vanhan keinutuolin Ekotorilta. Petteri vei sen kalustemaalaamoon ja tänään vihdoin ja viimein se kotiutui! Eikä muuten ollut edes paha hinta, 50 eurolla se on hiottu ja maalattu. Tuolla hinnalla ehdottomasti annan ammattilaiselle enkä yritäkään itse räpeltää montaa tuntia, lopputuloskaan ei olisi lähelläkään tuota.Istuu nyt valkoisena paljon paremmin meidän kotiimme. Ongelmana onkin enää se, mihin se laitetaan. Makuuhuoneeseen se sopisi, mutten millään haluaisi piilottaa sitä sinne. Toinen mahdollinen sijoituspaikka olisi ruokailuhuone. Luulen, että se hetken seilaa paikkaansa etsien, mutta varmasti kuitenkin löytää omansa. Sen verran kaunotar se on :)

Hyvännäköistä jälkeä edullisesti, taidammekin viedä eteisen kaikki ovet maalaukseen jossain vaiheessa.

-Oona

6 kommenttia:

 1. Vau, aivan upea!!! Sopii paremmin kuin hyvin rintamamiestaloon ja näyttää hyvältä tuossa puupinon edessä! Käytittekö sen Maalaamo Piirongissa? Tekevät hyvää jälkeä, eikä hintakaan paha.

  VastaaPoista
 2. Tuo oli Piikkiön Kalustemaalauksessa Kuusistossa. Hyvä tietää toisenkin hyvän olemassaolosta :)
  Onhan tuo tyyliltään hiukan erilainen muiden huonekalujen kanssa, mutta tosiaan talon henkeen istuu hyvin.

  VastaaPoista
 3. Oho, olipa edullinen! 50:stä eurosta iso osa menee jo pelkästään kalustemaaliin, vaiva päälle ja hiominen, ja silti tulee johonkin jotain pientä, jos itse tekee.

  VastaaPoista
 4. Täydellinen! Vielä joku ihana tekstiili siihen, niin se on siinä! Tikru ei kyllä varmasti tuohon kiipeä... ;)

  VastaaPoista
 5. Me tykätään kans! Siihen voisi tulla vaikka mustavalkoraidallinen tyyny, tai koko tuon istuinalan kokoinen. Äiti pääsee taas ompeluhommiin :) Kyllä Tikru kävi sen koeistumassa jo ostopäivänä! Se olisi pitänyt saada videolle..

  VastaaPoista
 6. No niinpä! Täytyy olla tyytyväinen :)

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)