3.3.2012

Erilaisia tyylejä osa 1

Näin jossain blogissa välittäjän ottamia kuvia, joiden perusteella lähdetty sitten asuntoa katsomaan ja kaupatkin tehty. Siitä tulikin mieleen, että tallensin kaikki kuvat ja muut ilmoituksen tiedot toukokuussa ja ajattelin tehdä pienen uuden sarjan jossa laitetaan rinnakkain näitä kuvia ja nykyisiä näkymiä. Aiemminhan on ennen ja jälkeen -kuvat olleet suht tyhjistä huoneista.

Aloitetaan omasta lempparihuoneesta, joka on ruokailuhuone! Tämä tila on jostain syystä oma lempihuone meidän nurkista, vaikkei se olekaan vielä edes ihan valmis. Olohuone olisi muuten vienyt voiton, mutta siellä viettää aikaa niin paljon enemmän kuin viereisessä tilassa. Siksi onkin mukavaa joskus viikonloppuisin kattaa pöytä sinne keittiön sijaan. Myös suurin osa vieraiden kahvituksista tapahtuu ruokailuhuoneessa.

Välittäjän kuva ei niin laaja ole kuin oma, joka omalta osaltaan vaikuttaa tilan avaruuteen. Siitä huolimatta, katon maalauksella tehtiin todella suuri muutos tilaan. Tila on valoisampi ja avarampi tyhjänäkin. Aiemmassa kodissa nurkassa ollut korkea kaappi teki tilasta myös ahtaamman. Talossa asui aiemmin ilmeisesti eläkeläispariskunta ja se kyllä näkyi kaikissa sisustuksissa. Seuraavassa osassa sitten vuorossa olohuone.

Aiempi kattavampi ruokailuhuoneen esittely löytyy TÄÄLTÄ!

Viime viikkojen aikana mukavasti uusia lukijoita löytänyt tänne, se on mukavaa se! Ja tervetuloa seuraamaan! Kommentoida, kysyä tai vaan sanoa moi voi edelleen ja muistahan myös jättää mahdollisen oman blogisi osoitteen niin tulen kurkkaamaan teille :)

-Petteri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)