29.3.2012

Mustavalkoraidallinen matto hakusessa

Kuten ehkä jo aiemmin on tullut ilmi, täällä tykätään paljon kaikesta raidallisesta. Pitkään hankintalistalla on ollut keittiöön mustavalkoraidallinen matto, mutta ei sellaista saa mistään! Puhutaan siis suhteellisen suuresta matosta, joka tulisi ruokapöydän alle. Kysymys kuuluukin, mistä se täydellinen matto löytyy? Pienempiä kyllä löytyy esimerkiksi nettikaupoista, mutta suurta ei tähän päivään mennessä ole löytynyt.
Tuo Ikean Stockholm Rand olisi ollut "ihan ok" vaihtoehto, mutta menivät loppumaan ennen kuin Espooseen saakka ehdittiin..

Saattaa olla, että kärsivällisyys loppuu mattoa metsästäessä. Millainen matto sinun mielestäsi sopisi keittiöömme? Täällä pääset tutustumaan tarkemmin keittiöön.- Oona

3 kommenttia:

 1. Hmm, samaa itse metsästän. www.crateandbarrel.com löytyy musta-valkoraidallinen, tosin ei minään mahdottoman isona. Kyseisestä kaupasta en ole mitään ikinä tilannut ja itseä mietityttää maton materiaalin soveltuvuus ison, mustan koiran asustaessa kotona.

  VastaaPoista
 2. No vitsit tuollahan tuollainen sopiva olisi! Hintakaan ei nyt ihan mahdoton ole, mikäli tuo laatu on ok. Tuo 8x10" taitaisi olla aika passeli koko, pitääkin mitata tarkemmin. Meillä on vaaleita mattoja enemmänkin vaikka koira onkin :)

  Kiitos vinkistä, kerrotaan täälläkin sitten mihin päädyttiin ja mikäli tuolta tilataan niin siitä kommentit myös.

  VastaaPoista
 3. Tuota C&B:n mattoa minunkin piti tulla tänne teille ehdottamaan. Suomeen asti en ole tuolta koskaan mitään tilaillut, mutta jenkeissä asuessamme tämä liike oli mun ykkössuosikki ja heillä oli kyllä tosi laadukasta tavaraa aina. Jos päädytte tuolta tilaamaan niin olisi tosi mukava kuulla miten tilaus sujui, koska itseäni kuumottaisi kovasti vähän tilailla heidän verkkokaupastaan... :)

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)