27.3.2012

Voihan...kura!!!

Tiedän, että eräs lukija seuraa blogia siksi, että hän tykkää lukea sisustusasioista miehisestä näkökulmasta. Nyt kuitenkin asiaa salaojituksesta naisnäkökulmasta. Ei todellakaan ole luvassa siis tiukkaa faktaa tai mitään sinnepäinkään, lähinnä
kuraisia yleisiä fiiliksiä.

Kuten Petteri aiemmin kirjoittikin, projekti ei ole juurikaan haitannut perusarkeamme. Jos siis ei oteta huomioon esimerkiksi sitä, että on ahdistanut ajaa pihasta pois muutaman silmäparin tuijottaessa peruutustaitojani :D Kuitenkin viime päivinä olen alkanut kiinnittämään huomiota jatkuvaan kurarumbaan. Eilen imuroitiin aivan kamalassa kunnossa oleva kuisti, tänään se taas on yhtä kamalassa kunnossa. Tikrun tassut pitää kuurata puhtaaksi pienenkin talon kulmalle suuntautuneen pissareissun jälkeen, sehän on jokaisen koiran lempipuuhaa..Eilen kotiin tullessa tiessä oli jäätävän kokoinen monttu. Tänään näky oli vielä pysäyttävämpi, monttu oli laajentunut pihan puolelle. Kaivuri liikkuessaan on aiheuttanut kunnon painaumat ja kurauden, no se nyt oli tiedossakin kun 16 tonnin kaivuri ajelee pitkin pihaa. Kuitenkin tämän päivän näkymä iski tajuntaan ja tajusin sen, millainen työ pihan kuntoon laittamisessa onkaan vaikka urakkaan kuuluukin lopuksi vielä konemullitus. Kuvat puhukoon puolestaan.. Asian valoisana puolena on ehdottamasti se, että pihaa laittaessa näkee tuloksen palkitsevasti. Tottakai myös se, että projekti on jo loppupuolella! :)-Oona

5 kommenttia:

 1. Huh! Näitä kuvia katsellessa täytyy todella olla kiitollinen, että meidän talon salaojien _pitäisi_ olla kunnossa. Hurjan paljon tsemppiä teille remppaan! :)

  VastaaPoista
 2. Olihan meillä jossain kunnossa vanhat putket, mutta vesi ei lähtenyt kaivosta eteenpäin oikein mihinkään, joten alkoi asumaan vähän turhan paljon siinä talon vierellä :) Parempi ne on uusia kuitenkin kaikki. Kuvista ei ihan näe sitä, että noilla oli eilen jo siisti kuoppa talolle asti, putket näkyvissä.. kunnes lähes koko komeus romahti. Tämä johtuu varmaan siitä, ettei joskus ole maata korvattu uudella vaan lyöty sama savi takaisin ja nyt se ei kestänyt enää.

  Tänään menee jo kadunpuoleinen kuoppa kiinni ja kaivetaan uudelleen pihan puolelta putket esiin ja vaihtoon.

  VastaaPoista
 3. Teille ihanuuksille olisi pieni tunnustus blogissani. :)

  VastaaPoista
 4. En vielä olisi kovinkaan kauhuissani tuosta pihan ulkonäöstä. Nämä kaivurimiehet ovat kyllä tosi taitavia noilla kauhoillaan.Ei siitä välttämättä mitään golfkentän viheriötä tule,mutta haravalla pitäisi melkein pärjätä.Rohkeimmat antavat raaputtaa selkäänsä.

  VastaaPoista
 5. Livenä vähän karumpia maisemia, saa tulla katsomaankin! Ei täällä ole haulikkoa :) Kyllä uskon, että lopulta ihan siistiä jälkeä tekevät kunhan saavat hommat tehtyä ja alkaa se siistiminen. Konemullitus tosiaan on lopuksi tulossa, päästään melkein suoraan nurmikkoa kylvämään ja tietenkin uutta terassia pitäisi alkaa heti rakentamaan.

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)