4.3.2012

Philips LivingColors Mini LED -valaisin

Sain Oonalta joululahjaksi 2009 Philipsin LivingColors Mini LED -valaisimen. 256:sta eri sävystä voi liukukytkimellä valita juuri sopivan sävyn tuomaan tunnelmaa huoneeseen. Tai laittaa värikierron päälle, jossa Mini LED vaihtaa rauhalliseen tahtiin eri sävyjä. Voi kuulostaa levottomalta, mutta itseasiassa aika nopeasti ei kiinnitä mitään huomiota värien vaihtumiseen, sen verran sulavasti vaihtuu sävyt. Mielestäni valaisin on parhaimmillaan niin, että on jonkun takana ja valaisee epäsuorasti esimerkiksi seinää. Meillä tämä on hakenut paikkaa jo edellisessä asunnossa, muutamassa eri paikassa ehti asustaa. Mm. valoverhojen takana jossa toimi erittäin hyvin. Siellä olisi vain tarvinnut toista samanlaista, että kokonaisuus olisi ollut täydellinen.Kaivoin tuon pallon esiin muutama viikko sitten ja se asustaa tällä hetkellä sohvan nurkassa. Muutaman kerran ollut päällä, hakee vielä sitä lopullista sijoituspaikkaa. Tänä talvena ollaan enemmän nautittu takkatulen ja kynttilöiden tuomasta valosta kuin kylmistä LED-sävyistä.
LivingColors sarjassa on myös muita tuotteita, mm. tämän isoveli, joka toimii kaukosäädöllä. Valaisin on aavistuksen kookkaampi, ja siinä on 16 miljoonaa sävyä ja kaikki valkoisen sävyt. Lisäksi valaisin on himmennettävissä ja muutenkin vähän monipuolisemmin säädettävissä. Hintaakin sillä on ihan sopivasti enemmän :) (melkein 200e tuon isomman hinta, pienemmän hintaa en löytänyt)

Tässä postauksessa lopussa olevassa kuvassa näkyy miten valaisee valoverhoja, kuva on vanhasta asunnosta. En muista törmänneeni missään blogissa tällaiseen valaisimeen, onko joku muu tavannut aiemmin kyseistä kapistusta? Kiinnostaisi kovasti ideat mihin kaikkeen tuollaista voisi soveltaa.

Muistahan käydä äänestämässä "Meidän kotia" Elloksen Kotini -kilpailussa! Kuvaa pääsee tykkäämään TÄSTÄ!

-Petteri

(kuvat valmistajan sivuilta, harvoja joilla on hyvälaatuiset kuvat ladattavissa ei-kaupalliseen käyttöön)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)