31.3.2012

Jei, perjantai!

Vihdoin perjantai! Viikko on tuntunut todella pitkältä ja väsymys on ollut valtava. Miten kellojen siirtäminen voi vaikuttaa näin paljon, onkohan psykologista.. Paljon on myös tapahtunut, salaojitusprojekti on edennyt (vaikka piha onkin kamalammassa kunnossa), on tehty terassisuunnitelmia, kahviteltu kaasojen kanssa sekä kyläilty normaalin arjen lisäksi. Viikonloppua odottaa kovasti ja nyt on sen aika!

Ohjelmassa on makuuhuoneen tämän hetkisen sisustuksen viimeistelyä sekä vihdoin ja viimein postaus aiheesta. Makkari on pitkään ollut sellaisessa kunnossa, ettei ole kenellekään kehdannut näyttää. Se on kuitenkin lauantaiaamun projekti. Matka jatkuu Espooseen Tikrun kasvattajan trimmaamolle, sieltä taas pitää kiirehtiä ystävän synttäreille.

Sunnuntaillekin tenniksen ja ripsihuollon lisäksi kehittyy varmasti ohjelmaa. Yhtenä hyvänä vaihtoehtona olisi piipahdus Kodin Ykköseen, jossa Villeroy & Bochin New Wave-sarjasta saa -25%. Kannattaa siis hyödyntää jos kyseistä sarjaa kerää :) Näytti siellä muitakin mielenkiintoisia tarjouksia olevan, esimerkiksi Iittalan Kartiot ja ihanat kukkakimput.

Jottei ihan pelkästään höpinäksi menis, laitetaan loppuun kuva tämän illan tekemisistä. Ensimmäiset tikun nokassa takassa paistetut makkarat, parempi myöhään kuin ei milloinkaan!:) Kylkeen Somersbyn omenasidukka niin viikonlopun aloitus on loistava!-Oona

2 kommenttia:

  1. Tykkää kovasti! En uskalla ees tulla pihaa katsomaan, vaikka olis pitänyt käydä päivittäin vakoilemassa jotta osaa omat salaojat kaivella ens kesänä... ;)

    VastaaPoista
  2. Kyllä nyt kannattaisi piipahtaa! Täällä on pari nurkkaa vielä auki ja yksi sivu tekemättä, hyppäsivät välissä noiden tonttiviemäreiden kimppuun, joka sekin on pian täyttöä vailla kunnossa.

    VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)