20.3.2012

Erilaisia tyylejä osa 2

Aiemmin aloittamani sarja erilaisista tyyleistä sisustaa samaa tilaa saa nyt jatkoa. Mennään ruokailuhuoneesta olohuoneen puolelle joka näytti kuvan mukaiselta kun kävimme ensimmäisen kerran taloa katsomassa. Tämähän oli myös Oonan ainoa kerta kun talolla kävi ennen hallintaoikeuden luovutusta. Hänellä olikin vähän vaikeuksia muistaa miltä siellä todellisuudessa näytti kun ei ensimmäisellä näytöllä välttämättä katso ihan sillä silmällä, että tämä on meidän hetken päästä. Näiden juttujen tarkoitus ei ole toki kenenkään makua ja mieltymyksiä mollata, vaan näyttää mitä suhteellisen pienellä remontilla ja vähän erilaisella ajattelulla ja kalusteilla saa aikaan samassa tilassa.

Olohuoneesta lisää täällä! Pihalla on tapahtunut päivän aikana taas lisää. Erilaisia putkia, eristelevyjä ja soraa on ilmestynyt pihaan. Terassinpuoleinen ojitus on melkein valmis, samoin patolevyt ovat jo paikoillaan siellä. Huomenna ilmeisesti kaivetaan kuistin puolelta, mielenkiinnolla odotan mitä meinaavat portaille tehdä.

-Petteri

8 kommenttia:

 1. Oi ja voi, miten kaunista ja vaaleaa teillä on. Valkoista kotia odotellessa siis täälläkin!

  VastaaPoista
 2. Valkoinen katto tekee ihmeitä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Pitäisikös joskus ottaa kuva meidän arkiolohuoneesta? Nyt alkoi tämä kurakausi taas joten sohva on täysin verhoiltu Ikean valkoisilla halvoilla huovilla.

  VastaaPoista
 4. Se on jännä miten paljon se tekeekään! Avaruutta ja valoa. Tummalla katolla koko tila on vähän pimeän oloinen. Eteisessä varsinkin ero vielä suurempi kun ei ikkunoita ole valoa tuomassa.

  Tässä on muuten vanha postaus siitä katon maalaushommasta ja myös takan maalauksesta vähän juttua + kuvat tyhjästä olkkarista:
  http://www.rintsikka.fi/?p=344

  VastaaPoista
 5. Järjettömän upea muutos! Vaikka ensimmäinenkin kuva on tavallaan hyvin sympaattisen oloinen, sellainen mummolafiilis välittyy siitä. Omaa silmää miellyttää silti kyllä tämä upea valkoisuus, ja mikä söpöliini koiruus teillä! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Kyllä valkoisuus on luonnollisesti enemmän meidänkin silmää miellyttävä vaihtoehto :) Tikrukin kiittää!:)

  VastaaPoista
 7. Teidän remontointia on mukava seurata, vasta löysin blogin ja jäin lukijaksi! Meillä myös remontoidaan vanhaa taloa, seuraava suurempi proggis on katto ja ulkovuoraus.

  VastaaPoista
 8. Mukava kuulla! Näitkin varmaan, että ehdin jo piipahtaa blogissasi :) Tullaan uudestaankin! Tuosta teidän tulossa olevasta tulikin mieleen, että en olekaan tainnut julkaista kirjoitusta meidän tulevista suunnitelmista, pitääkin päivittää se vastaamaan nykytilaa ja vähän muuttuneita ajatuksia!

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)