15.4.2012

Keväinen sunnuntai

Tänään on onneksi ollut paljon paljon parempi keli kuin eilen! Päivä alkoikin aivan mahtavasti hotelliaamiaisella. Aina hotellissa yöpyessä sitä tulee suunniteltua, että pitäisi ihan muuten vaan mennä hotelliaamiaiselle. Vihdoin ja viimein saimme toteutettua sen. Mikään ei ole ihanampaa kuin mennä valmiiseen pöytään, mistä itse saa valita kaikkia herkkuja :) Petterillä ei ole tapana syödä aamiaista, nyt kuitenkin söi enemmän kuin ikinä on aamulla syönyt. Pitää syödä jaksaakseen rakentaa terassia :)Masut täynnä ajoimme Plantagenin kautta kotiin. Kävimme katsomassa lähinnä pensaita, mutta niitä ei juuri vielä ollut tarjolla. Toki jotain pientä tarttui mukaan, kuten orvokkiamppelit pihan telineeseen ja todella kivat pidikkeet ulkotulille. Voi että, miten odotankaan pihan kuntoon laittamista ja terassin sisustamista!Terassiurakka jatkui tänäänkin. "Naapurin" M tuli aamupäivällä käymään työmaalla ja tarjosi betonimyllyään lainaksi. Se haettiinkin samantien ja kurat valmistuivat huomattavasti eilistä nopeammin ja rannetta säästävämmin. O:n avustuksella kaikki harkot on kaivettu maahan ja tolppakengät valettu niihin, eli terassin perustukset ovat valmiit. Nyt iltaa on hyvä jatkaa sohvalla köllötellen.

Tikru toivottavaa kaikille oikein ihanaa alkavaa viikkoa! :)- Petteri & Oona

4 kommenttia:

 1. Nurmikon siementen käsin levitykseen olen kuullut erään kikan.Sekoitetaan siemenet hienoon hiekkaan. Pitäisi tulla tasaisempi siemen jakauma ja kädessä parempi tuntuma kuin pelkillä siemenillä.Omakohtaista kokemusta ei ole.Ei se hiekka ainakaan pahasta ole jos on vanha tiivis nurmikonpohja.

  VastaaPoista
 2. Tuo hiekkahan kuulostaa kyllä ihan järkevältä! Tätähän voisi testata ja katsoa pitääkö ilmeisesti vanhakin kikka paikkaansa. Testataan siis hiekalla ja ilman! Kiitos vinkistä! Meillähän on nyt konemullitettu uusi multa pinnassa, joka ainakin vielä eilen oli hyvinkin pehmeää. Pitäisi saada kyllä kylvettyä siemenet ennen kuin menee pinta kovaksi.

  VastaaPoista
 3. Pihahommista puheenollen.. siellä varmaan katsotaan tarkasti edenit liv kanavalta? Huvila ja huussi alkaa vapunpäivänä. Siinä joskus hyvin mukavia pihajuttuja.

  VastaaPoista
 4. Boksille meni tämänkin illan Edenit :) On tuo puutarhanhoitopuolikin hyvin vierasta, jatkuvaa opettelua. Onneksi molempien äidit tietää siitä jotain ja on muitakin sukulaisia, joilta varmasti saa apua :) Siinä mielessä kivaa tuo pihalla puuhailu, että näkee työn tuloksen konkreettisesti.

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)