3.4.2012

Kovan onnen matot

Aluksi täytyy pyytää makuuhuonepostausta odottaneilta anteeksi. Viikonloppu olikin suunniteltua kiireisempi, joten sen viimeistely jäi sitten tekemättä. Kuitenkin se on tulossa pian, mä lupaan :)

Tässä kuitenkin kurkistus numero kaksi makuuhuoneeseen. Pitkään pitkään mietimme millaiset matot ja tekstiilit makuuhuoneeseen hankitaan, sillä lattian (kaamea) ruskea väri rajoittaa kuitenkin aika paljon. Päädyimme hakemaan värimaailmaa lattiasta ja päädyimme luonnonvalkoiseen. Vaikka se kirkas valkoinen silmää enemmän miellyttääkin, ei tämä ainakaan omasta mielestä huono päätös ollut.Suunnitelmissa oli Askon mattopäiviltä muutama viikko sitten ostaa hyvin edulliset sängynvierusmatot. Kuinkas sitten kävikään, ostimme hieman hintavammat sängysvierusmatot JA suuremman 240x160cm maton. Tämä suurempi on jo lyhyen historiansa aikana kokenut paljon.. Ensimmäisenä iltana koiran vatsa teki tepposet, noin viikkoa myöhemmin toisen kerran.. Ei voi kuin todeta, että onneksi ostimme hieman "paremmat" matot, nukka on niin tiivistä että matto pelastui suhteellisen helposti.

Tikrukin tykkää uusista matoista :)Loppuun vielä pakko todeta kuvista.. Kameran takana tällä kertaa Oona, laatu ei siis ihan sitä tuttua ;)

- Oona

10 kommenttia:

 1. Persoonallinen lattiavalinta ;)

  Tuommoiset matot on ihania, kun aamulla ne tuntuu pehmeiltä ja toiv. lämpimiltä jalkojen alla.

  VastaaPoista
 2. Valkoiset matot aina piristää. Hyvä kontrasti nuo tyylikkäät matot, liukuovikaapisto ja sänky, ja tuo lattia! Olen monesti katsonut kadehtien, kun teillä on parkettiakin ja oikea keittiö (meillä kun oli keittiössä puolirikkinäinen allaskaappi, yksi seinäkaappi ja puuhella)... sanotaanko, että tuo lattia ei herätä hurjasti kateutta ;) Meidän nykyisen makkarin vihreä kokolattiamattokaan ei enää näytä ihan niin kamalalta, ei se ainakaan paljoa tuota rumempi ole. Tosin sitä ei enää onneksi montaa viikkoa tarvitse katsella, kun päästään muuttamaan remontoituun viereiseen makkariin.

  Innolla seuraan teidän terassiprojektia, ja muutenkin talolle ehostusta! Kiva nähdä muitakin nurkkia, laajempaa makkaripostausta odotellen. :)

  VastaaPoista
 3. Eikö olekin! Tuota samaa lattiaa on myös portaissa ja yläkerran aulassa. Kieltämättä silmä on tuohon vähän tottunut, ei siihen kiinnitä niin paljon huomiota kun sitä katsellut kesäkuusta asti. Sen vaihtaminen tässä kohtaa on vaan aivan älytöntä kun isompi remontti tulossa yläkertaan. Kyllä kävimme katsomassa jotain neutraalimpaa edullista muovimattoa, mutta onhan silläkin hintaa enemmän kuin laminaatilla, jota taas ei viitsi laittaa kun lattia ei ole ihan suora.

  Ovat pehmeitä! :)

  VastaaPoista
 4. Tuo lattia on kieltämättä aika hurja, ei ihan sitä mitä itse valitsisi :) Päätimme tosiaan elää sen kanssa muutaman vuoden, se saa lähteä kunhan piha ja uudet pesutilat ovat (joskus) valmiit. Tällaisessa puoliremontoidussa talossa joutuu kyllä tyylin ja käytännöllisyydenkin kanssa tekemään pieniä kompromisseja, te taas saatte täysin oman näköisen talon suhteellisen nopeasti :)

  VastaaPoista
 5. Meilläkin on varmaan ollut joskus yläkerrassa samanlainen muovimatto, nyt onneksi tilalla jo laminaatti. Aika kaamee!!

  VastaaPoista
 6. Muistan hyvin, kun noita ilmestyi niiden "kamalien"lautalattloiden päälle.

  VastaaPoista
 7. Kiva että joku muukin on päässyt nauttimaan tuollaisesta "kauniista" lattiasta, mutta oon kuitenkin onnellinen teidän puolesta, että ootte päässy eroon ;) Me koitetaan hetki ton kanssa vielä kestää..

  VastaaPoista
 8. Mieluummin mä sen lautalattian ottaisin :) Ja tulevaisuudessa ehkä tuleekin..

  VastaaPoista
 9. Se lautalattia voi löytyä sieltä kolmannen muovimaton alta.Vai olisiko alimmaisen n.s. korkkimatto. Usein lattioista näkee mikä milloinkin on ollut "in".

  VastaaPoista
 10. Sama koskee useita tapettikerroksia, näkee eri aikakausien trendivärit ja kuosit. Vaikka meiltä yläkerrasta löytyisikin oikea lautalattia alta, ei sitä kyllä voi jättää siihen. Meillä kun on tarkoitus kylmät ullakkotilat ottaa asuinkäyttöön, n. 30m2 lisää tilaa ja avaruutta.

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)