14.4.2012

Valaisinongelma!

Tarkoituksenani oli koota ihana kollaasi makuuhuoneeseemme sopivista valaisimista, mutta.. Olen tässä jo pitkän tovin haahuillut mitä erikoisimmilla sivustoilla, mutta saalis on aika laiha. Upeita valaisimia on ihan hirveän paljon, kuitenkaan mikään tähän mennessä löydetyistä ei tunnu sopivan meidän makkariin (tai on kaukana sopivan hintaisesta).

Valaisimen pitäisi olla yksinkertainen, mutta näyttävä. Se ei saisi tulla kovinkaan alas katosta, muttei olla ihan litteäkään. Värin pitäisi olla suhteellisen hillitty. Auttakaa, mistä sopiva valaisin?!

Laitetaan kuitenkin tähän muutamia ihanuuksia, jotka löysin laatuvalaisin.fi -verkkokaupasta.  Oli muuten aika valtava määrä valaisimia siellä, varmasti jokaiselle löytyy jotain. Onko tuttu kauppa, onko kokemuksia sieltä tilaamisesta?
Tähän väliin Petterin kommentti  ylläolevista valaisimista:
Yksikään noista ei kyllä ole mitenkään kovin yksinkertainen.

Aiemmin luettelemistani kriteereistä poiketen, kattokruunu alkoi tuntua kuvien myötä varteenotettavalta vaihtoehdolta. Voisi jopa sopiakin makkariin :)

Petteri lupaili tuossa postausta terassiprojektin etenemistä. Ollut tänään erittäin ahkera mies, vietti pihalla 11 tuntia.. Voi olla että menee kirjoittaminen huomiselle, tämä ilta taitaa mennä Tikrun kanssa sohvalla lepäillessä :)

- Oona

(kuvat laatuvalaisin.fi)

2 kommenttia:

 1. Terden rakennushan on todella hyvässä vauhdissa... :)
  Valaisimet on niin hankala juttu, meilläkään ei ole vielä kaikissa huoneissa katossa valaisimia, ei vaan ole löytynyt sopivia.

  Täällä

  http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=3444&storeId=3444&shopId=3070000&compartmentId=3070100&categoryId=3070101&pageId=0&orderBy=1&sortBy=0

  ja täällä

  http://www.ellos.fi/c/Koti-Valaistus/_/N-1z141v0Z1z141o7

  on yllättävän mageita valaisimia. Ja hinnat on kohdillaan. :)

  Rapsut Tikrulaiselle. Ja Petterille tsempit rakentamiseen (varoohan hän rannettaan!!)..

  VastaaPoista
 2. Kodin Ykkösestä en oikeen oo löytänyt, mutta tohon Ellokseen pitää tutustua tarkemmin. Kiitos vinkistä! Valaisimien ja oikeastaan vähän kaikkien kiinteiden kalusteiden kohdalla minäkin haluan olla varma, että ne kestävät aikaa, joten hankintoja joutuu joskus odottamaan :)

  Onneksi Petteri on saanut tänäänkin apua rakentamiseen, mutta taitaa olla ranne aikamoisen kipeä.. Mä oon paljon hyödyllisempi hoitamassa ruokapuolta ja Tikrua :D Tikru kiittää rapsuista ja sen kunniaksi kävi viemässä pöydältä korvapuustin...

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)