10.4.2012

Yllätyslelu!

Ei, kyse ei ole suklaamunasta saadusta lelusta :) Petteri soitti tänään kun olin matkalla töistä kotiin ja kertoi yllätyksestä. Itse veikkasin porakonetta, sirkkeliä tai jotain muuta käteen sopivaa, joten hämmästys oli suuri kun paketista kuoriutuikin uusi iPad. Se pitkään puheissa ja haaveissa ollut kapistus, jolle kuitenkaan ei ole niin suurta tarvetta ollut.Nyt se kuitenkin on tuossa ja odottaa käyttäjäänsä. Eiköhän seuraava postaus tule sillä ehdottomasti kirjoitettuakin :) Vaikuttaa erittäin kätevältä välineeltä esimerkiksi juuri blogien selailuun sohvalla löhöillen tai aamiaista syöden. Todennäkoisesti se tulee syrjäyttämään läppärin ainakin minun käytössäni, sillä kotona käytän konetta lähinnä nettiä selaillen. Veikkaanpa sen kulkevan mukanani myös piiiitkillä bussimatkoilla töihin.

Onko teillä käyttökokemuksia iPadista, mihin te sitä käytätte?

- Oona

Ja ai niin, kaivinkone on poissa!

10 kommenttia:

 1. Mulla ei ole iPadiä, mutta on tollanen Android tabletti ja sillä tulee juurikin löhöillessä selattua netistä lehtiä ja sitten mukava ominaisuus on esim. katsoa Yle Areenasta tai Nelosen ruutu.fi palveluista ohjelmia, jos ei meinaa uni tulla heti silmään. Maikkarin katsomo ei viimeksi kokeillessa toiminut mun androidissa. Ja on tosiaan mukavampi kantaa mukana kuin läppäri.

  VastaaPoista
 2. Totta, nuo nettitöllötkin on mukavia! Maikkarin Katsomossa taitaa olla joku Microsoftin viritys, eihän se voi millään toimi muilla :) Se on aina tökkinyt maceissa, ainakin omat kokemukset muistaa näin. Yhtä asiaa pitää kyllä tuolla testata, teen kuvia Phase Onen Capture One Prolla ja siihen oli jo iPhoneen saatavilla previkkasovellus, jolloin esim. malli voi suoraan katsoa ruutuja tulematta kuvaajan luokse. Studiolla aika kiva varmasti!

  VastaaPoista
 3. Mieletöntä.
  Tuommoinen ollut testissä ja uskomattoman hieno laite.
  Tuo netti tv on äly hyvä ja sitten kun ottaa vielä apple tv:n niin voi suoraan iPadiltä screemata telkkariin kuvan langattomasti ;)

  Varokaa vaan ettei ala lähtemään bloggaaminen käsistä, kun pääsee niin helposti tekemään juttuja.

  VastaaPoista
 4. Heh, arvaa onko meillä sit just se vanhempi AppleTV jossa ei nuo herkut toimi :) Uuden mallin hintakin on saatu vähän järkevämmäksi, taisi 99e olla. Omenavehkeet on meillä ihan sekaisin vielä, sätättiin icloudin kanssa sillä seurauksella, että nyt meidän kalenterit, yhteystiedot, muistutukset ym osittain samat omissa luureissa :) ja nyt myös tuossa ipadissa!

  VastaaPoista
 5. Katsomo toimii kun menee osoitteeseen m.katsomo.fi, näin ainakin iPadissa.

  Flipboard kannattaa ainakin testata padilla, uutisten selailu toimii sillä älyttömän näppärästi.

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä ja linkistä! Eilen testasin ohjelman verran ruutu.fi -sovellusta ja hienosti toimii.

  VastaaPoista
 7. Minua pukki lahjoi vastaavalla laitteella ja täytyy sanoa, että on kyllä varmasti eniten käytetty lahja koskaan. Todella näppärä netin selailuun ja musan/videoiden pällistelyyn, varsinkin kun meidän pienen neidin perässä joutuu menemään niin ei aina koneelle ehi istuksimaan, mutta tämä kulkee kivasti menossa mukana.

  VastaaPoista
 8. Siellä onkin ollut kiva pukki :) Toimiiko muuten Bloggerin kommentointi sillä hyvin? Ainakin iPhonella tökkii pahasti..

  VastaaPoista
 9. Kyllä tällä tulee nämä kommentoinnit yleensä tehtyä, eli toimii tämä jollakin tapaa ainakin. Kirjoitus tökkää jos käyt välillä selaamassa vaikkapa sitä blogitekstiä mihin olet kommentoimassa. Huomasin, että jos välillä käy toisella välilehdellä niin taas kirjoittaminen pelittää... Toimii siis, mut vaatii pientä kikkailua.

  VastaaPoista
 10. Kyllä mäkin oon saanu nyt kommentoitua ihan ok. Kiitos vinkistä tuohon ongelmaan!:)

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)