12.4.2012

Tee tällä sitten terassia...

Oikean käden ranteeni on parisen kuukautta jo särkenyt, välillä enemmän ja välillä taas vähemmän. Olen koittanut sitä vähän säästää rasittavilta hommilta, mutta ainahan se pakostakin rasittuu. Joka viikkoinen tunti kaksi tennistä tuskin on ainakaan tilannetta parantanut, päinvastoin. Maanantaina särki taas ihan reippaasti, takana 2h tennistä ja moottorisahalla sahailua. Siinä kaksi melko pahaa ärsyttäjää ranteelle. Soitinkin heti tiistaina Terveystalosta ajan käsikirurgille, joka tänään tutki rannetta. Aikansa kun palpoi, väänteli ja kyseli kysymyksiä sain lopulta vastauksen; en tiedä :) Ranteen kivulle ei löytynyt selkeää syytä, vain olettamia. Hyvin todennäköisesti alunperinkin työperäistä, onhan minulla hiiri käytännössä koko päivän kädessä. Röntgenkuvat otettiin varmuuden vuoksi ja saan niistä tulokset puhelimitse huomenna. Tuskin siellä mitään ihmeellistä näkyy, helposti ottavat kun vakuutus sen maksaa.

Nyt siis pitäisi toukokuun loppupuolelle asti himmailla ja pyrkiä olemaan rasittamatta rannetta. Sainkin hyvän rannetuen, joka estää hyvin sivuttais- ja kääntöliikkeen, liikkeet joissa kipua esiintyy. Myös Burana-kuuri päälle ja ketoprofen-voidetta pari tuubia.

Niin, että terassia pitäisi alkaa tekemään tosissaan viikonloppuna?? Katsotaan mitä siitäkin sitten lopulta tulee, tulevissa terassipostauksissa varmasti saatan aiheesta mainita kerran jos toisenkin ja ihan taatusti koko tuki jossain kohtaa lähtee kädestä kun pitäisi jotain oikeasti saada tehtyä.

Tänään on hoidettu puutavaroiden tilaus, toimitetaan pihaan tiistaina. Samassa kuormassa tulee myös palkkikenkiä, 1600 rosteriruuvia ja muita pieniä juttuja mitä tarvitaan. Pilariharkot hain itse Bauhausista, selvästi halvin hinta mitä löysin (1,75e/kpl). 22 on kokonaistarve, vanhoja löytyy neljä, joten 18 sain tungettua jo valmiiksi aika täynnä olevaan autoon. Meidän terassikamat tulevat Puukeskuksesta, tämä paikka yllätti positiivisesti! Parissa tunnissa netissä jätetyn tarjouspyynnön jälkeen soitettiinkin jo ja sain tarjouksen puhelimitse.

Onneksi huomenna on taas perjantai! Töistä lähtiessä nappaan naapurista RamiRentistä kunnon tasolaserin vuokralle viikonlopuksi.

-Petteri

8 kommenttia:

 1. Suosittelen... http://www.evoluent.com/vm4r.htm Työnantajani osti mulle (siis käski mun hankkia) tollasen ja on muuten törkeen hyvä, on mulla ainakin auttanut käsivaivoihin!

  VastaaPoista
 2. Suosittelen minäkin. Olen pyritellyt karttoja tuon samaisen hiiren kanssa jonkin aikka, eikä käsivaivat ainakaan huononpaan suuntaan ole menneet. Vaihtoehdoista valitsisin nyt langattoman. Omallani on häntä.

  VastaaPoista
 3. Paranemisia! Meillähän myös remppailua hidasti minun kipeä ranteeni, joka kuukausi sitten leikattiin. Siinä oli hermo puristuksissa eli rannekanavaoireyhtymä ja aina juuri rasituksesta alkoi vaivaamaan.
  Suosittelen vaan lepuuttamaan, ehtii sen terassin tehdä myöhemminkin. :) Itse en kivusta välittänyt ja olikin hilkulla, ettei kivut jääneet lopullisiksi. Nyt leikkauksen jälkeen käsi on alkanut parantua ihan suht hyvin.

  VastaaPoista
 4. Sitä "VALKOISTA" takkia en omista. Muistuupahan mieleen niitä vanhoja potkupallo vammoja.Loukkaat polven ja viikon päästä on lonkka tai nilkka kipeä.LEPO LEpo ja lepo. Mikä parasta taloudestahan löytyy jälkihoidon ammattilainen.(kivun syy voikin johtua vanhemmasta vammasta).

  VastaaPoista
 5. Ei lainkaan huono vaihtoehto, onhan tuo ihan tutkitustikin parempi kuin perinteinen. Kun hiirtä joka arkipäivä käytännössä koko päivän käyttää niin eiköhän tuollaiseenkin tottuisi aika nopeastikin.

  VastaaPoista
 6. Häntiä en suostu ottamaan jos on vaihtoehtona hännätön tai langaton. Jossain kohtaa meni töissä koko ajan patterit vaihtoon, syynä oli pakostakin halvat sormiparistot, kun en enää edes muista koska viimeksi vaihtanut pattereita hiirestä. Ja nykyään ei niitä samoja "merkittömiä" ole käytössä.

  VastaaPoista
 7. Kiitos ja samoin sinne! Kyllä sitä tänään tuli 11h revittyä pihalla.. vähän pakko saada runko tehtyä kun on tuo tasolaser vuokralla viikonlopun. Himmaillaan sitten puuosien kanssa enemmän.

  VastaaPoista
 8. Voi kun pystyisikin olemaan rasittamatta lainkaan rannetta! Se on todella vaikeaa, vähän sama kuin olla lipomatta kielellä sokerisia huulia kun syö munkkia :) Mitä taas tähän kotihoitajaan tulee niin ainakin paljon vähemmällä opiskelulla pystyi samaan diagnoosiin kuin erikoislääkäri."En tiedä"...

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)