21.4.2012

Se parempi astiasto

Lasistot olivat esittelyssä jo paljon aiemmin, vihdoin on astioiden vuoro. Otetaan ensin käsittelyyn se parempi astiasto, Villeroy & Bochin New Wave. Se pääsee pöytään aivan liian harvoin, ei tuollaisia kaunokaisia saisi kaapissa (tai no, meillä laatikossa) säilyttää. Lähinnä käytössä kun on vieraita tai viikonloppuisin, jos teemme keskenämme jotain erityisempää ruokaa.



New Wave -sarjaa on lyhyessä ajassa kertynyt suhteellisen kattavasti, kiitos kihlajais- ja valmistujaisjuhlavieraiden. Nyt kasassa on neliön malliset ruokalautaset, suorakulmion malliset gourmet-lautaset, kulhoja ja kahvikuppi+lautanen -parit. Osaa näistä on kymmenelle hengelle, osaa vain kahdeksalle, joten pientä täydennystä tarvitsee vielä joka osaan. Näiden jo olemassa olevien osien lisäksi pitäisi saada ainakin pienemmät ruokalautaset esimerkiksi alkuruokaa varten sekä isommat lautaset katelautasiksi.



Myös tarjoiluastiapuolta on kertynyt ihan mukavasti. Ylläolevassa kollaasissa näkyykin muutamia osia. Kristallisista kulhoista löytyy kolmea eri kokoa ihan pienestä aina suureen saalattikulhoon. Iso lautanen ja siihen kuuluvat neljä pientä kulhoa ovat käytännöllisiä sekä yksin että erikseen. Pikkukulhoista voi tarjoilla vaikka jonkun pienen jälkkärin :) Pieniä kristallisia lautasia/vateja on neljä, niitä voi hätätapauksessa käyttää myös alkuruokalautasena. Posliinisista tarjoiluastioista meilllä on suuri kulho, pieniä dippikulhoja sekä pitkä ja kapea vati. Dippikulhot ja vati ovat samanlaiset, kuin nyt Hulluilla Päivillä myynnissä olevassa Antipasti-setissä. New Wave on sarjana siitä kiva, että osia on hirveän paljon, joten keräiltävä ei lopu ihan heti kesken :)





- Oona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)