28.4.2012

Rintsikka goes sisustuskirppis

Lauantain ohjelmaan kuului Putiikki Vanha Vannon järjestämä sisustuskirpputori Raisiossa. Kirppiksen lisäksi heidän oma sisutusliikkeensä oli myös auki. Ennalta oli aika selvää, että emme taida löytää mitään meidän kotiin sopivaa. Lähdimme kuitenkin katsomaan tarjontaa ja ajatuksena oli myös syödä lounas soppatykin antimista.Kirppiksellä oli tavaraa laidasta laitaan, käsitöistä vanhoihin esineisiin. Mukana oli sekä yrityksiä että yksityisiä myyjiä. Sana on ilmeisesti kiirinyt hyvin tehokkaasti kirppiksestä, automäärä pihassa ja teiden varsilla oli valtava jo aamupäivällä.

Putiikki Vanha Vanto on hienossa vanhassa pienessä hirsitalossa oleva sisustusliike, joka myy maalaisromanttiseen sisutukseen liittyvää tavaraa kynttilöistä naulakoihin ja tekstiileistä koriste-esineisiin. Ei tosiaan mitään siis meille.

Soppatykkiä ei sitten ollutkaan sairastapauksen johdosta joten nälissämme kurvasimme tämän sinisen talon pihaan:Ei liene vaikea arvata mitä söimme? Lihapullia tietenkin! Ja kun kerran jos siellä oltiin, tarttui mukaan myös muutama kiva juttu terasille, joista lisää vielä tämän viikonlopun aikana.

Nyt siika savustukseen ja nauttimaan lauantai-illasta! Hyvää viikonlopun jatkoa!

-Petteri

5 kommenttia:

 1. Kuvista päällen eihän siellä myyty mitään vanhaa.Lehtikin on korkeintaan hieman myöhässä. Ei kyllä meille tullut lehteä 60-luvun lopulla narulla sidottuna.Jos haluatte kenkiä ostaa,menkää tuohon etusivulla mainostavaan kenkäliikkeeseen. Siellä sitten oli mukava ja asiantunteva henkilökunta.Maariankadun sisäpihalta se löytyi.

  VastaaPoista
 2. Toinen kuva oli ainoastaan kirpparin puolelta. Myöhästyneet synttärionnittelut muuten sinne mäen päälle!

  VastaaPoista
 3. Kiitosia vaan.Kerron onnittelut J:lle ,kun uskaltautuu näin ylös.

  VastaaPoista
 4. Onnittelut olivat kyllä sinulle, pikkulinnut lauloivat..

  VastaaPoista
 5. En enää vanhene. Olen "ajaton".Sulaudun kameolentin tavoin massaan.

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)