17.4.2012

Tikru 1v!

Totta se on, meidän pikkuinen täyttää tänään vuoden! Aika on mennyt niin nopeasti, juurihan se vasta oli pienen pieni kömpelö pallero. Nyt kokoa ja vauhtia on tullut huomattavasti lisää ja virtaa riittää edelleen vaikka muille jakaa :) Ensimmäisen elinvuotensa aikana Tikru on ehtinyt niin vihastuttaakin, mutta ennen kaikkea ihastuttaa! Tämä äärimmäisen itsepäinen, sinnikäs ja utelias kaveri tuo hymyn huulille päivittäin touhuamalla omiaan :) Tikrun kanssa ei koe tylsiä hetkiä, se on aina seurana ja menossa mukana.Tikru on juhlinut synttäreitään agilitytreenien merkeissä. Ryhmässä on viisi koiraa (kolme parsonia ja kaksi muuta), kaikilla parsoneilla oli tänään synttärit! Kaikki toki eri pentueista. Kotona odotti herkullinen nakkikakku, joka tottakai syötiin New Wave -lautaselta tarkassa järjestyksessä. Päivän kruunasi lahjavuori, kyllä sen kelpaa! :)Paljon onnea Tikru! <3

-Oona & Petteri

12 kommenttia:

 1. Ihana <3 Kuullostaa ja näyttää niin tutulta.. Terrierit osaavat todellakin ihastuttaa ja vihastuttaa ja senkin jälkeen olla niin rakastettavia. Oikein paljon onnea! Terkuin emäntä ja koiruus, josta emäntä uhkasi tänään taas tehdä rukkaset ja nyt se nukkuu niin söpösti vieressä :)

  VastaaPoista
 2. Jos tässä ois samanlainen Tykkää-nappi kuin Facebookissa, painaisin sitä :)

  VastaaPoista
 3. Tikru kiittää! Nollasta sataan mennään älyttömän pienessä hetkessä, mutta myös toisinpäin. Ihania otuksia!:)

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa! Onnea Tikrulle! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanuudelle syli kaupalla haleja&pusuja ja rapsuja!! Onnea Tikrulainen... :)

  VastaaPoista
 6. Tikrulle onnittelut näin vähän myöhässä ja terveiset!

  Mites teidän yläkerran asukkaista ei ole ollut postausta ;)

  VastaaPoista
 7. Tikruliini on nyt niin otettu tästä onnitteluiden määrästä! Halit, pusut ja rapsut välitetään eteenpäin kunhan vaan päästään kotiin! :)

  VastaaPoista
 8. Tikru kiittää Sallaakin! Yläkerran asukit on vähän ujompia, täytyy heidät kuitenkin jossain kohtaa esitellä :) Kiitos vinkistä, toteutukseen menee ehdottomasti.

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)