1.7.2012

Vastaanottaja

Taas viikonloppu on mennyt ihan liian nopeasti! Paljon on saatu myös aikaiseksi: kukkapenkit ovat valmiit, halkopino on siirtynyt, nurmikko ajettu, koko pihaa siistitty ja terassi saatu puolta tuntia vaille valmiiksi. Lisäksi on taas herkuteltu grilliruualla ja mansikoilla, käyty tekemässä uusia hankintoja muunmuassa terassille ja koirapuistoiltu koirakavereiden kanssa. Siltä reissulta saatiinkin tuliaisiksi Tikrulle kunnon vekki tassun päälle, kaveri näyttää taas niin raukalta ja ontuukin. Eiköhän se kuitenkin siitä parane.Pitkään on tehnyt mieli näyttää teille, mikä kaunokainen meillä on portaiden alapäässä vastaanottamassa vieraita ja miksei meitäkin :). Ostin puutarhahortensian todella halvalla ennen äitienpäivää ja vasta nyt se on täydessä kukassa. Jäin alunperin harmittelemaan, kun valkoiset olivat ostaessa loppu, mutta jotenkin tuo pinkistä tulee mukavaa piristystä. Kaverikseen hortensia sai vähän aikaa sitten murattia, joten linja jatkuu yhtenäisenä etupihalta terassille.

Kuvissa näkyy myös portaat ja ulko-ovi. Niinpä niin, ei ihan meidän tyyliset, mutta näillä mennään. Portaat kaipaisivat kipeästi öljyämistä, muttemme ole saanut tehtyä päätöstä sävystä. Mieli tekisi jotain harmaaseen taittavaa, mutta en tiedä, sopisiko se ulkoverhouksen kellertävyyden kanssa. Perus ruskea tuntuu myös hieman tylsältä. Ideoita otetaan vastaan, mikä sävy sopisikaan portaisiin ja ehkä myös myöhemmin terassiin?

- Oona

4 kommenttia:

 1. Ihana kukka. :) Sokkelin värin valitsisin itse portaisiin, koska sehän on jo näyttänyt sopivuutensa talon sävyn kanssa. ;)

  Voi pieni Tikrulainen. <3 Paranemisia hänen pikkuiselle tassulleen ja suuret rapsut täältä.

  VastaaPoista
 2. Sokkelista löytyy aika montaa eri sävyä, eli mikä tahansa siis kävisi ;)
  Taas tulee rapsut tarpeeseen, ehkä T jaksaa niiden avulla olla nuolematta haavaa :)

  VastaaPoista
 3. Jess, mikä tahansa niistä sävyistä... :D Tai niiden keskiarvo. Tai sitten repäisette ja vedätte överi pinkiksi tai neonvihreäkin olisi cool. ;) No, ei sentäs.
  Kyllä te sävyn löydätte, kun katsotte taloanne sillä silmällä. :)
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Kelonharmaa olisi valintani rappuihin ja oveen jos haluatte maalata niin jokin tumman harmaa... Tai sitten öljyätte oven korostaen tiikin sävyä...

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)