10.7.2012

Asuntomessuennakkoa

Ylihuomenna torstaina koittaa vihdoin vuoden odotettu hetki, pääsee nimittäin tutustumaan asuntomessukohteisiin paikan päällä. Odotukset ovat kovat ja kasvoivat entisestään viime perjantaina ostetun Dekon asuntomessunumeron jälkeen. Sen perusteella yksi kohde nousi sisustuksellisesti odotetuimmaksi kohteeksi, siitä myöhemmin lisää :) Harmi vaan, ettei messujen materiaalipankissa ole vielä oikein kuvia.Odotan mielenkiinnolla muunmuassa keittiöitä, jotka ovat messujen alateemanakin. Myös talojen malleissa on monia mielenkiintoisia, esimerkiksi Jämerän Loft 1 ja 2 sekä nimensä mukaisesti mutterin mallinen Passiivikivitalo Mutteri. Näyttää, että myös pintamateriaaleja on käytetty monipuolisesti aina betonilattiasta tapetoituun kattoon. Paljon siis luvassa!Meidän suurimpia kiinnostuksen kohteitamme messuilla on ehdottomasti kylpyhuoneet, saunat ja kodinhoitohuoneet. Näissä erityisesti kiinnostaa tilaratkaisut sekä pintamateriaalit ja niiden mielikuvituksellinen käyttö. Luvassa on muunmuassa täysvalkoinen sauna.. Meillä seuraavaksi sellainen projekti edessä, ei tosin ihan lähiaikoina. Ideoita voi aina etsiä ja toivottavasti projekti etenee edes johonkin suuntaan ennen ensi vuoden messuja.Toinen asia, mitä ehdottomasti tulee seurattua silmä kovana, on luonnollisesti sisustusjutut. Uusia ideoita varmasti oikein pursuilee taas tänäkin vuonna. Niitä tulee raportoitua teillekin runsaan kuvatulvan kera :)

- Oona

Kuvat: Suomen Asuntomessut, alin makuuhuonekuva Reetta Hynynen.

4 kommenttia:

 1. Mukavaa reissua! Minulta jää pressipäivä väliin, koska siellä menisi koko päivä ja minua tarvitaan enemmän talolla siivoilemassa. Lauantaina vihdoin ja viimein muutto. :)

  VastaaPoista
 2. Huomenna nähdään siellä! :) Jos tunnistat niin saa tulla hihasta vetämään puolin ja toisin ;)

  VastaaPoista
 3. Samoin! Meitä on varmaan suht paljon siellä huomenna, olisi tosiaan kiva törmätä :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, teillä on vihdoin suuri päivä! Ehtii sinne messuille myöhemminkin ja me (ja moni muu) varmasti raportoidaan tuoreeltaan :)

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)