20.7.2012

Koirankakkaroskis.fi ?

Mikä on Koirankakkaroskis?

Koirankakkaroskis on pientalon ulkoroskis, johon roskiksen omistaja on antanut ohikulkeville koiranulkoiluttajille luvan pudottaa koirankakkapussiin noukitut pökäleet.


Miksi Koirankakkaroskis?

Yksi suurimmista ongelmista pientaloalueilla on, että missään ei ole roskakoreja kakkapusseja varten. Kun koiransa tuotoksia kuljettaa kuumana kesäpäivänä viiden kilometrin lenkin ympäri katuja, huonolla tuurilla kakat leviävät hiutuneesta pussista kengille juuri kun pääsee taas kotikadulleen. Jos roskiksia olisi enemmän, useammat lemmikkiensä lenkittäjät keräisivät koiriensa läjät. Voit tilata maksuttoman tarran ja liimata sen omistamaasi pientalon roskikseen tai roskakatokseen. Se on näkyvä viesti ohitse kulkeville koiranomistajille, että merkittyyn roskikseen saa pudottaa käytetyn ja solmitun koirankakkapussin.

Meidänkin roskiksemme sai vihdoinkin tällaisen hienon tarran! Tarroja postitetaan talkoovoimin, joten mekin kannamme kortemme kekoon ja postitamme tarroja eteenpäin viidelle henkilölle. koirankakkaroskis.fi -sivustolla on mm. kartta, josta näkee missä tarroitettuja roskiksia on. Tämän lisäksi joitain kuntia on ottanut jaettavaksi tarroja, eipä löydy kotikuntaa listalta.. Sivustolla on myös ohjeet miten saat tilattua itsellesi tarran tai tarroja.

Haastammekin kaikki omakotitaloasujat mukaan tähän loistavaan ideaan! Ei tarvitse edes koiraa taloudesta löytyä, riittää että normaali roska-astia pihalta löytyy! Kenenkään roskis ei näistä taatusti tule täyttymään! Voit tilata myös pelkän tarran itsellesi jos et halua talkoisiin osallistua. Kirjoita vaikka kommentti tähän juttuun jos lähdit mukaan! Kiitos! ;)

-Tikru ja palvelusväki

4 kommenttia:

 1. ihan loistava idea! tarrojen toimituksissa vain taitaa olla kovatkin jonot kun itse tilasin neljä kuukautta sitten eikä ole vieläkään tullut :/ jotain mainintaa sivuilla kyllä olikin pitkistä toimitusajoista,

  VastaaPoista
 2. Meilläkin taisi mennä kolme-neljä kuukautta tarran toimituksessa. Eiköhän se sunkin tarra sieltä pian tule :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos linkistä ja vinkistä! Olen kuullut näistä tarroista aikaisemminkin, mutta on tosiaan jäänyt vähän hämärän peittoon, että mistä niitä saa :) Olisi kiva, jos muutamassa roskiksessa per katu olisi tuo tarra, niin ei tarvitsisi tosiaan aina kipittää takaisin omalle roskikselle, jos koiruus tekeekin tarpeensa jo lenkin alkupuolella. Olenkin käyttänyt biohajoavia kakkapusseja, jotka olen sitten aina viskannut lähimpään pusikkoon... Fiksuintahan olisi tietysti aina viedä se kakkapussi lähimpään (sallittuun) roskikseen!

  VastaaPoista
 4. Olkaa hyvät! Tuo pusikkoon viskominen on varmasti heti hyvänä kakkosena aiheuttamaan raivoa ihmisissä ;) Siinä kun taitaa mennä vähän aikaa ennenkuin nuo biohajoavat pussitkin katoavat sieltä ;) Moni koiraton talokin ottaisi varmasti tarran roskiksen kylkeensä jos tietäisivät tuollaisesta..

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)