28.7.2012

Tässä se nyt on, terassi!

Ensimmäisen oikeasti lämpimän kesäpäivän kunniaksi luvassa kesäkuvia! Uudesta terassista on näkynyt vilauksia useaan otteeseen, nyt saimme viimein otettua kunnon kuvat. Sisustus toki on vielä hieman kesken, toisaalta koska sisustus nyt valmis olisi ;) Sitten olen tyytyväinen, kun löydän tuonne kirkkaan keltaisia tyynyjä. Vinkit otetaan vastaan (H&M ei käy, ovat sinapin keltaiset) :)

Nyt terassi siis jakautuu selkeästi istuskelu- ja auringonottopuoleen. Jossain kohtaa olisi haaveena saada joukkoon myös ruokailuryhmä, se ei kuitenkaan vielä ole ajankohtaista.Viihtyisyyttä on koitettu lisätä kukilla ja pienellä määrällä tekstiilejä. Suurissa valkoisissa ruukuissa on oliivipuu, murattia ja amppeliharsoa, pienemmistä löytyy lisää murattia ja tähtisilmiä. Oli pakko ostaa myös yksi puksipuu, viemärin tarkastuskaivo suorastaan huusi sitä :)

Tänään on tosiaan ehtinyt myös nauttia terassista. Aiomme hyödyntää lämpimän kesäillan toden teolla, luvassa vielä tänään lettujen paistoa grillin sivupolttimella. Lettujen kanssa tarjoillaan mansikoita, oman puutarhan vadelmia, itsepoimittuja mustikoita ja vaniljajäätelöä. Kesä <3- Oona

12 kommenttia:

 1. Tosi kivalta näyttää! Tyynyistä...www.myshot.fi...saat lähes samalla rahalla kuin hm juuri sellaisia kuin haluat...

  VastaaPoista
 2. Kaunista ja viihtyisän näköistä -kyllä tuolla varmasti kuluu mukavasti kesäpäivä jos toinenkin! :)

  VastaaPoista
 3. Tai jos keltavalkoiset käy, niin Finlaysonin Elefantti-tyynyt on kivat :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä, täytyykin tutkia tarkemmin :)

  Kiva kun jätit kommenttia :)

  VastaaPoista
 5. Ois vaan kelejä! Letutkin paistettiin ja syötiin sisällä ukkoskuuron yllättäessä.

  VastaaPoista
 6. Totta, ei oo tullu mieleenkään. Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 7. Todella viihtyisän näköistä. Onko nuo lepotuolit ihan Ikean tuotantoa?

  VastaaPoista
 8. Näyttää aivan ihanalta paikalta rentoutua kesäpäivänä! Mäkin haaveilen tuollaisesta sohvaryhmästä, mutta vielä en ole saanut tarpeeksi säästettyä ;) Josko nyt alesta löytyisi..

  Miten noiden polyrottinkisten talvisäilytys? Pitääkö olla kuiva ja lämmin, vai riittääkö pelkästään katto pään päällä (puukuuria mietin..)?

  VastaaPoista
 9. Mukavastihan siellä rentoutuu, musajututkin kun toimii juuri suunnitellusti :) En oikeastaan tiedä kalusteiden säilytyslämpötiloista mitään. Meillä oli osa vintillä ja isoimmat osat kellarissa. Vintillä varmaan nollassa tai vähän pakkasen puolella talvella, kellarissa taas oli vähän plussan puolella. Märästähän ei varmasti välitä, tuo pakkanen on ainoa mitä mietin. Sehän kuitenkin muovia ja muovihan jäätyessään voi haljeta.

  Piti oikein googlelta kysyä mikä on puukuuri :) Onko jollain muulla tietoa miten moiset talvehtisivat ehjänä vähän viileämmässä?

  VastaaPoista
 10. Kiitos! Ei ole Ikeaa, ovat Askosta! Täällä niistä lisää http://www.rintsikka.fi/?p=3912

  VastaaPoista
 11. Huuh, ihanan hulppeat tilat ja iso piha! Hirveän homman olette saaneet valmiiksi, kippis! :)

  VastaaPoista
 12. Kippis Kaisa! Neliöitä ulko-olohuoneessamme on muuten reilu 40. Pihalla niitä on 1200, kyllä siellä mahtuu telmimään ja treenaamaan agilitya Tikrun kanssa vaikka toinen puoli pihaa onkin täys hyötykasveja.

  Tästä tulikin mieleen, että voisin skannata nuo tuoreimmat pohjapiirustukset, auttaisi hahmottamaan pohjia paremmin :)

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)