15.7.2012

Illallinen

Eilen illalla Rintsikassa vietettiin illalliskutsuja. Kutsuimme vanhempani meille syömään, sillä he ovat auttaneet lähiaikoina todella paljon pihahommissa. Illallisten puuhaaminen on kyllä niin kivaa hommaa, aina menun suunnittelusta itse syömiseen :)Tällä kertaa kattaus jäi harmittavan vajaaksi koristeiden puolesta. Tajusimme vasta viime hetkellä, ettei meillä ole edes yhtäkään leikkokukkakimppua ja pihallakaan ei ole mitään nopeasti käyttökelpoiseksi saatavaa. Kyllä se ruoka näinkin tosin hyvältä maistui.

Kattauksessa oli käytössä Villeroy & Bochia, Iittalaa ja Arabiaa. Pidän erittäin paljon New Wave -astioiden monikäyttöisyydestä, eilenkin tomaattikeitto ja maalaisleipä tarjoiltiin kahviastiastosta. Jossain blogissa olen muistaakseni nähnyt saman lautasen sushi-lautasena niin, että soijakastike oli kupin paikalla. Mielikuvitus on rajana :)

Pääruokana herkuteltiin naudan ulkofileepihviä, valkosipulikermaperunoita ja salaattia. Salaatti oli muuten omasta maasta, sitä alkaa olla sen verran paljon, että on tuottaa vaikeuksia saada syötyä sitä kaikkea. Jälkkärinä oli hyväksi havaittu nopea lasiin rakennettu juustokakku, josta lisää täällä.Petterillä alkoi vihdoin ja viimein loma (en ole yhtään kateellinen ;) ). Tänään sateisena sunnuntaina olisi vielä tarkoitus saada portaikon taulukollaasi vihdoin ja viimein seinään. Kivaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!

-Oona

2 kommenttia:

  1. Kiitoksia Petteri ja Oona
    Teemaväri punainen kantoi aperitiivistä jälkiruoan mansikoihin.
    Viinit ja seura kruunasivat illallisen.

    VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)