8.7.2012

Rakkaus pioneihin

Että näinkin syvällistä tänään ;) Siis minähän tosissaan rakastan pioneja, ihania kukkia. Sydämeni suorastaan särkyi, kun näin viimeisenä salaojituspäivänä kaivinkoneen jyränneen pienen kukkapenkimme, jossa asui valkoisia ja punaisia pioneja. Onneksi saimme siirrettyä ystävämme A:n pihalta uusia ja saimme kaivettua esiin myös vanhojen juuria, muutaman vuoden päästä odotellaan kukintoja..

Tämän kesän pionit nautitaankin naapurin pihalla ja maljakossa. Kävimme eilen Petterin äidin kotipaikalla ja sieltä tarttui mukaan pieni nippu valkoisia pioneja. Edellisiltana myös naapurimme antoi meille muutaman kukan, kun niitä kateudesta vihreänä siinä ihailin. Nyt ne kaunistavat kotiamme toivottavasti mahdollisimman pitkään, niistä lähtee myös aivan huumaava tuoksu! Tikrukin nauttii siitä ;) Sopivat muuten todella kivasti tuohon Kartio-maljakkoon.Vielä viimeinen muistutus arvonnasta, aikaa osallistua huomiseen klo 20.00 saakka! Nyt vielä tekemään pieniä pihahommia ennen kuin ukkosmyrky iskee, hui!

- Oona

7 kommenttia:

 1. Pionit on ihania! Niitä haluan istuttaa uuden kodin pihallekin. Täällä on jyrähdellyt jo pari kertaa, saa katsoa, tuleeko oikein kunnon myräkkä vielä myöhemmin...

  VastaaPoista
 2. Mulla ei ole koskaan vielä ollut pioneja maljakossa, mutta edelleen haaveilen. Samoin haaveilen neilikoista ja liljoista. :)

  VastaaPoista
 3. Niinhän ne on :) Haluaisin niin kovasti hääkimpunkin pioneista, mutta ei niitä oikein helmikuussa saa..
  Tänne ei onneksi ole vieläkään iskenyt kunnon myräkkä, yhdellä kuurolla ollaan selvitty. Saapahan tehtyä sisähommiakin välillä (siis lukea Dekon asuntomessunumeroa ;) )

  VastaaPoista
 4. Ehkä vielä jokin päivä ;) Kaikki noista on muuten ihan mun lemppareita :)

  VastaaPoista
 5. All you need is whiten kautta ja tykätty on !2arvalla intona mukana ;-)

  VastaaPoista
 6. Ups,väärään kohtaan kommentti lipsahti!

  VastaaPoista
 7. Ei haittaa, otetaan ehdottamasti sun arpa huomioon silti! :)

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)