7.7.2012

Kuisti

Nyt näette vihdoin sen näkymän, miltä meillä näyttää kun ulko-ovesta tulee sisälle. Kuistihan on samalla tavalla kompromissi kuten makuuhuonekin, nuo puun väriset seinät ja lattian muovimatto ei oikein iske.. Vihdoin saimme sinne verhot ja muun sisustuksen väritykseen sopivan maton, ehkä sen siis kehtaa teille esitellä :)Tilasimme tosiaan Jotexilta mustavalkoraidallisen muovimaton, joka on varmasti helppo pitää puhtaana. Syksyn kurakeleillä sen käytännöllisyys punnitaan tosissaan. Kalusteina kuistilla on muutama kenkäteline, Expedit-hylly ja tavallinen tuoli. Kuistilla käytännöllisyys menee siis kauneuden ohi.Petterin äiti teki kuistille verhot valmisverhoista. Tykkään noista kyllä todella paljon, vähän modernimmat kuin perus pitsiverhot, mutta kuitenkin talon henkeen sopivat.Sellaista kuistilla :) Käykääpä muuten kurkkaamassa ihanan S:n All you need white -blogia, siellä pieni juttu liittyen meihin :)

-Oona

10 kommenttia:

 1. Kivasti olette sisustaneet kuistin talon henkeen sopivaksi! Ihanat verhot! Katselinkin S:n blogissa, että onpas tutun näköinen koti ;)

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Magee katto :) Ja kyllä on kaunista käytännöllisyydestä huolimatta! Ja hauska tuo kukka, kun omiin silmiin näyttää ettei se olisi missään maljakossa. ;)

  VastaaPoista
 3. Ei tota kuistin sisustusta ole kyllä sen suuremmin mietitty.. Pitäis vähän nähdä vaivaa niin sais vielä kivemman :)
  Ihanaa viikonloppua sullekin!

  VastaaPoista
 4. Toi katto on itseasiassa styroksia! Makkarissa on hyvin saman tyyppinen.
  Katoin ihan samaa tosta maljakosta, vähän turhan kova valo tulee takaa :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä tuli hienot noista verhoista. :) Sopii erittäin kauniisti kuistille ja ovat kuitenkin juurikin hieman modernimmat, kun perus pitsiverhot.

  Ja toi matto on ihan varmasti nappiostos, saa Tikrun kuraiset tassunjäljet helposti putsattua. ;)

  Ihanaa lauantaita murut. <3 Ja rapsut Tikrulle. <3

  VastaaPoista
 6. Aaaa, se oli teidän koti! :) Olinkin jo aiemmin lukenut S:n blogista kyseisen päivityksen. Ihana talo ja koti teillä.

  VastaaPoista
 7. Noi on kyllä aika kesäiset, pitänee keksiä syksyllä taas uutta.
  Ihanaa sunnuintaita teillekin koko porukalle kilppari mukaanlukien :)

  VastaaPoista
 8. Hyvältä näyttää kuisti! Verhot on tosiaan kauniit ja matto hyvä ostos. Nimittäin meillä on samanlainen ollut keittiössä useamman kuukauden ja ei ole vielä ottanut oikeastaan mitään likaa itseenä. :)

  VastaaPoista
 9. Todella hyvä kuulla, että matto tosiaan toimii käytännössäkin. Täytyy itsekin harkita keittiöön, sieltä nimittäin uupuu kunnon matto.
  Kiva kun kävit!:)

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)