3.7.2012

Asuntomessuille!

Asuntomessut järjestetään tänä vuonna Tampereella 13.7.-12.8. Messualue on yksi uuden Vuoreksen kaupunginosan asuinalueista. Vuoreksesta on matkaa Tampereen keskustaan noin 7 kilometriä. Asuntomessuilla on näytteillä kaikkiaan 39 asuntoa. Asuntojen sisustuksissa on nähtävissä vuoden 2012 trendit. Sisustuksesta löytyy niin luonnonläheisyyttä, ekologisuutta ja harmonisuutta kuin värikkyyttä, uutta muotoilua ja taidetta.

Tänä vuonna tuleekin vierailtua kahdesti messuilla. Pressipäivänä päivää ennen avajaisia on hyvä tutustua kohteisiin kun ei ole niin paljon kansaa ympärillä. Kuvaaminen ainakin pitäisi olla huomattavasti helpompaa. Muistan hyvin viime kesänä, miten piti pitkään odotella, että sai kuvan niin ettei ihmisiä näkyisi lainkaan, aina sekään ei ollut mahdollista. Oona ei työnsä takia valitettavasti pääse pressipäivänä mukaan. Yhteinen reissu kun tehdään, voin keskittyä vähän enemmän kohteisiin kun ei tarvitse enää kuvailla niitä, ainakaan niin paljoa :)Onkos siellä ruudun toisella puolella Asuntomessuille menijöitä? Ainakin pressipäivänä taitaa olla blogimaailmasta tuttuja henkilöitä paikalla, tulkaa nykimään hihasta jos tunnistatte :) Viime vuoden suosikki Kokkolan Asuntomessuilla meidän esittelyssä täällä!

Asuntomessuista kattavasti lisää infoa heidän omilla nettisivuillaan, klik!

-Petteri

Kuvat: Suomen Asuntomessut, ulkokuvat Reetta Hynynen.

17 kommenttia:

 1. Mä sain pressipäiväksi kutsun messuille - en tosin tiedä kattaako koko aluetta vai vaan tietyn firman kohteet - ja laitoinkin siitä eilen juuri postausta :)

  VastaaPoista
 2. Eiköhän se koko alueen kata :) Toivottavasti saat kuljetuksen järjestymään!

  VastaaPoista
 3. Me ollaan menossa Asuntomessuille. Kiva, kun ne osuivat näin lähelle nyt, kun asia on erittäinkin ajankohtainen meille :) Pintavalintoihin ehtii saada vielä hyviä vinkkejä! Kuvaileminen tosiaan on varmaan aika haasteellista...

  Kivaa tiistaita sulle ja Oonalle!

  VastaaPoista
 4. Nähdään pressipäivänä siellä! Minut on helppo tunnistaa, maha pystyssä kulkeva brunetti ;)

  VastaaPoista
 5. Mulla olisi muutenkin tarvetta liikkua Tampereella päin, joten se voipi olla, että messuillakin on käytävä. ;)

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo valkoinen nahkatuoli tuolla bannerissa. Kenen se on ja mistä moisen ihanuuden saa hankittua? Tuollainen on pakko saada ;0)

  VastaaPoista
 7. Se on erään klassikon kopio ;) Lisää infoa löytyy tuolta ja sen kommenteista.. http://www.rintsikka.fi/?p=3487

  VastaaPoista
 8. kyllä vain, sinne oon menossa! pääsin viime vuoden messuilla pressipäivän makuun enkä siitä enää hevillä luovu ;D

  VastaaPoista
 9. Minulle ei kutsua pressipäivään ainakaan tipahtanut. :/ Olisiko sinne muuten voinut ilmoittautua mukaan?

  Me tosin saimme liput messuille kaupungin kautta, koska ollaan näitä Vuoreksen pionäärejä. Eli asutaan itse tässä samassa kaupunginosassa, ja messut on tosiaan ihan tuossa vieressä. Hauska on ollut seurata alueen valmistumista päivä päivältä. Varsinkin tätä loppuajan hässäkkää. :D

  VastaaPoista
 10. Loma-asuntomessuilla tuli käytyä, kun ovat tuossa "nurkan" takana. Ihan kivoja ideoita ja taloja oli näytillä. Tampereelle vähän liian pitkä matka, mutta kuka tietää jos innostuu lähtemään.

  VastaaPoista
 11. Näyttäisi siltä, että Oona pääseekin lähtemään mukaan, joten siellä nähdään ;)

  VastaaPoista
 12. Suosittelen kyllä! Ihan pelkästään jo sisustuksien takia kannattaa mennä! Koko päivä pitää varata sitten.

  VastaaPoista
 13. Ei meillekään varsinaisesti kutsua ole tullut, ollaan oltu muissa asioissa organisaation kanssa tekemisissä talvella. Ai siellä asustelette! Saatte kuukaudeksi vielä ison määrän ihmisiä pyörimään sinne. Viime vuonna Kokkolassa oli todella hienosti hoidettu se automassa ja ihmisten liikuttelu messualueelle, toivottavasti samanlainen järjestely Tampereellakin.

  VastaaPoista
 14. Niinpäs onkin, melkein naapurissa :) Meille tuo Tampere on vielä ihan mukavan matkan päässä (n 2h), Kokkolan reissu vei koko viikonlopun kun siinä on sitä ajamista jonkun verran..

  VastaaPoista
 15. Kyllä sieltä saa tosiaan vinkkejä niin pintamatskuihin kuin ihan sisustus tai pihajuttuihinkin! Tuo etäisyys on myös tosi jees! Samoin sinne, tosin keskiviikkoa! ;)

  VastaaPoista
 16. Mäkin pääsen lähtemään, jee jee! :)

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)