16.7.2012

Elämää portaikkoon

Vihdoinkin saimme naputeltua taulut yläkertaan vievään portaikkoon. Kollaasin ideana on sen laajennettavuus. Kollaasi tulee siis mahdollisesti laajenemaan myös toiselle seinälle, kuvassa vasemmalle joka näkyy suoraan portaita ylöspäin tullessa.Valokuvia koneella katsoessa taas tajusi, miten paljon tuo puunvärinen katto pimentääkään tilaa ja tekee valostakin kellertävää. Tämä katto olisi molempien mielestä kiva maalata, onkohan siinä vaan mitään järkeä? :) Yläkertaa kun ei pitänyt mitenkään remontoida tässä kohtaa.

Keskimmäisessä kuvassa näkyy myös varmaankin ensimmäistä kertaa meidän toisen puolen ullakon ovi. Nämä ullakkotilat molemmin puolin yläkertaa on tosiaan tarkoitus remontin yhteydessä ottaa asuinkäyttöön ja tähän kohtaanhan tulisi sitten avara aulatila.

-Petteri

10 kommenttia:

 1. Hieno kollaasi! Ja uusi lukija ilmoittautuu! Kivaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Hienoa, että olet mukana ja jätit kommenttia :) Mahtavaa viikkoa myös sulle :)

  VastaaPoista
 3. Näyttää tosi hyvälle! Portaikko on kiva paikka kollaasille.

  VastaaPoista
 4. Tykkään myös, silti mietin vielä josko sittenkin tekisin kuvat mustavalkoisina..

  VastaaPoista
 5. Oikein kivannäköinen kollaasi ja suloinen Tikru!

  Voisihan valkoiseksi maalattu katto tietysti olla vähän raikkaampi, mutta toisaalta tuo puunvärikin sopii rintsikan tyyliin ja on myös yhtenäinen kaiteen kanssa. Entäpä jos sen maalaisi kuultovalkoisella lakalla/maalilla? Me tehtiin niin meidän kylppärin kellastuneille mänty-kattopaneeleille, ja jo vain raikastui tila kerta hujauksella! Silti puunkuvio jäi kivasti esille, niin kuin tuossa teidänkin tilassa voisi olla hyvä ratkaisu. Tämä mielipide tietysti vain tilaa ja kokonaisuutta näkemättä! Enkä tiedä, miten hyvin toimisi tuon valkoisen seinän kanssa.

  VastaaPoista
 6. Täällähän oli kaikki katot keskikerroksesta melkein tuota puuta, maalattiin ne ensimmäisenä valkoiseksi. Tässä tilassa on sama ongelma kuin monessa muussakin, mikäli käsitellään katto, maalilla tai muulla, tulee se erottumaan kaikesta muusta vähän turhan paljon. Toisin sanoen siis kaikki pinnat melkein pitäisi uusia, että lopputulos olisi siisti :) Samalla tulisi kyllä sitten maalattua valkoiseksi nuo kaiteet, mehän ei oikein pidetä tuosta puun väristä :)

  VastaaPoista
 7. Ihan huippu tämä kollaasi. Ja mikä pääosan esittäjä! Muhun uppoaa kuin kuuma veitsi sulaan voihin tämmöiset itsetehdyt persoonalliset kuvataulut.

  VastaaPoista
 8. Itse tykkään tuossa myös kuvien suht helposta vaihtomahdollisuudesta. Vaikka voihan sitä tarvittaessa laajentaakin, jos vaikka jossain kohtaa tulee toinen malli ;)

  VastaaPoista
 9. Huippu idea! Pääosan esittäjä näyttää kovin tutulta. Täältä nimittäin löytyy myös samanmerkkisen rodun edustaja :)

  VastaaPoista
 10. Parson on paras! :) On ne vaan niin valloittavia :)

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)