12.7.2012

Tuoreet tunnelmat messuilta

Tänään tosiaan pääsimme tutustumaan asuntomessualueeseen Tampereella Vuoreksen kaupunginosassa. Päivä alkoi ihan kamalassa kaatosateessa, mutta onneksi päivän mittaan keli kirkastui. Täytyy myöntää, että oli aika kompakti ja tiukka päivä aikataulun suhteen, kaikkia kohteita emme yksinkertaisesti ehtineet kiertämään. Raskas päivä siinäkin mielessä, että jatkuvasti edessä oli visuaalisia ärsykkeitä ja kaikkia yksityiskohtia koittaa painaa mieleen. Mukavaa puuhaahan tuo on ja onneksi on kamera :)

Messuilla muutamat asiat nousivat selkeästi esiin ja niistä olikin paljon keskustelua siellä yleisestikin. Tontit olivat suhteellisen pieniä ja naapurin ikkuna oli todella lähellä. Pintamateriaaleissa ja sisustuksessa oli käytetty paljon betonia ja sitä jäljitteleviä materiaaleja, näitä oli myös yhdistelty rohkeasti muihinkin materiaaleihin. Myös suuren suuria ikkunapintoja oli lähes joka talossa.

Tässä vaiheessa ei riitä energiaa tälle päivällä kohteiden perusteelliseen ruotimiseen, mutta halusimme kuitenkin tarjota teillekin palan upeista messuista kuvien muodossa mahdollisimman pian. Poimimme muutamia tiloja, jotka erityisesti miellyttivät silmää. Pitkin loppukesää tulee varmasti tasaisin väliajoin asuntomessuaiheista postausta, mutta pyrimme välttämään messupostausten jatkuvaa virtaa. Pidemmittä puheitta, nauttikaa:- Oona & Petteri

2 kommenttia:

  1. Vau mitä upeita kuvia! Pitääköhän sitä itsekin käväistä messuilla, alkoi nyt näiden kuvien myötä vähän ajatus kutkuttaa. :) Aikas hauska idea tuo tapetti katossa! Samoin kattoon asti olevat kaapit keittiössä. Kylppärin syvennetyistä hyllyistä olen tykännyt aina. Aurinkoista kesän jatkoa teille! :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Maria! Me varmasti jatkossa käydään joka vuosi jos vaan järkevän matkan päässä. Aina sieltä jotain ideaa mukaan tarttuu. Tapetti katossa oli kyllä hauska idea, sitä ei vaan kovin moni varmasti lähtisi toteuttamaan. Isoa osaa tuossa huoneessa näytteli ne lipan takana olevat RGB-valot, joiden sävyä voi tietysti muutaa. Messuilla vahvistui meidänkin ajatukset syvennetyistä hyllyistä. Aurinkoa sinnekin!

    VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)