8.7.2012

Taulukollaasin väsäilyä

Portaikkoon tuleva taulukollaasi on seinään ripustamista vaille valmis. Kuvat on ollut valittuna jo jonkun aikaa, ei ole vain muka ollut aiemmin sopivaa hetkeä tulostella kuvia valokuvatulostimella. Aiemmin suunnitelmissa oli tehdä kaikista kuvista mustavalkoisia, talon muun hengen mukaisesti, mutta tulostin kaikki värillisenä ja vasta kuvien ollessa kehyksissä muistin suunnitelmat :) No, nyt ne on värillisiä kuvia! Ehkä tässä tapauksessa parempikin, mustavalkoisina tuollaiset kuvat ei oikein toimi ja ainahan ne voi uusiksi tehdä jos haluaa.

Asettelu tulee ainakin lähtökohtaisesti olemaan se, mikä jutun alussa olevan linkin takana on. Seuraavaksi jännätään, millä ihmeellä saadaan taulukoukut seinään kiinni! Paikka on vähän hankala, jakkaraakaan ei tietysti alle saa kun portaista kyse ;)

Alkuviikosta tulossa pieni ennakkojuttu asuntomessuilta, torstaina mennäänkin paikanpäälle ja tuoreita tunnelmia luvassa varmasti vielä samana päivänä. Neljä päivää töitä ja sitten koittaa neljän viikon kesäloma!

-Petteri

2 kommenttia:

  1. Näyttää oikein kivalta ja malli on todella suloinen ;) Kollaasi oli mukavan muotoinen ja kivassa paikassa! Mä olen myös haaveillut noista asuntomessuista, mutta miehen loma loppuu ennen niiden alkua ja viikonloppuisin siellä taitaa olla ahdistava tungos - rattaiden kanssa ei taida olla silloin mitään asiaa :( Mukavia messuja, kuvia odotellaan! Niin ja mukavaa lomaa!

    VastaaPoista
  2. No voi ei, toivottavasti teidän messureissu jotenkin järjestyisi! Jos ei, niin varmaan blogit on kyllästymiseen saakka täynnä messuasiaa :)
    Petteri kiittää lomatoivotuksista, mulle on turha ees toivottaa mitään lomaa, ei sellasta olekaan :(

    VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)