22.7.2012

Tuliainen

Pientä hiljaiseloa on viimeisen viikon ajan blogin puolella pitänyt, asia korjaantuu pian :) Koko viikko on mennyt pihaa laittaessa ja siistiessä, sillä eilen lauantaina viikko huipentui terassin avajaisbileisiin. Oli kyllä juhlat, kiitos osallistuneille! Niistä ja terassista kokonaisuudessaan tulossa juttua ensi viikon aikana. Ensi viikolla päästään myös kurkkaamaan asuntomessuille.H & J toivat meille eilen aivan valloittavat tuikkukipot. He tekivät itselleen sohvapöydän betonista ja kun betonia jäi yli, he olivat päättäneet valaa siitä tuikkukippoja. Aivan loistava idea ja toteutus! Vaikka emme tällä hetkellä paljon kynttilöitä poltakaan, rouheat kipot jäävät ehdottomasti esille.

Itsetehdyt tuliaiset ja lahjat ovat kyllä aivan mahtavia. Itsekin tykkään mielelläni viedä jotain sellaista. Nyt kesäaikaan on helppo vaan napata pihalta mukaan vähän salaattia ja muuta, ja on varmasti paljon hyödyllisempi kuin esimerkiksi kukat :)Oikein mukavaa alkavaa viikkoa! Lomalaiset, nauttikaan munkin puolesta :)

- Oona

12 kommenttia:

 1. Oi miten söpöt. Ihana ajatus. Onnea uudelle terassille! Ai että se on mahtava fiilis, kun saa ensimmäisen kerran istahtaa makkaralle oman terassikaluston ympärille. :)

  VastaaPoista
 2. Onpa todella kivat tuikkukipot ja mahtava idea!

  VastaaPoista
 3. Aivan mielettömän kauniit. <3 Tuollaiset isompina olisivat täydelliset terdellä, pihakynttilöille, niille isoille. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan yksinkertaiset, mutta silti niissä on sitä jotain :)

  VastaaPoista
 5. Onhan se jo hetken ollut valmis, vasta nyt ehdittiin juhlia sen valmistumista :)

  VastaaPoista
 6. Totta! Täytyykin miettiä saisiko sen jotenkin toteutettua :)

  VastaaPoista
 7. Kiva, että emäntä ja isäntä tykkäs. ;)

  Ja vinkiksi, että Plantagenilta löytyy ulkoroihuille valmiita suojakuutioita n. kymmenen euron hintaan... Tosin noita betonijuttuja on ihan kiva valaa itse kunhan on valmiiksi muotit mietitty ja tehty. Nuo tuikut oli ihan "ekstempore" ja kivathan niistä tuli. Katsotaan miten pöytälevy onnistuu...

  VastaaPoista
 8. Todellakin tykättiin, kiitos vielä :) Ja kiitti myös vinkistä, täytyykin Plantagenista vilkaista. En oo kyllä varma sopisivatko meidän terassille, mutta varmaan tosi mageet ne on :)

  VastaaPoista
 9. Voi vitsiläinen kuinka ihanat tuikkukipot! Meillekin tuollaiset passais oikein kivasti! :)

  VastaaPoista
 10. Hienot tuliaiset.
  Tuleeko teillä kuvia myös valmiista pöydästäkin ;)

  VastaaPoista
 11. Katsotaan mitä mieltä pöydän omistajat on asiasta ;)

  VastaaPoista
 12. Sopis kyllä teille todella hyvin :)

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)