26.7.2012

Vaate kehyksissä

Meillä on parisen vuotta etsinyt sijoituspaikkaa eräs taulu. Kerrostaloasunnossa se ei vaan yksinkertaisesti sopinut mihinkään. Tänne sopisi huomattavasti paremmin. Yksi ajatelluista paikoista oli tuo portaikko, johon nyt vähän laajempi kokonaisuus tehtiin. Tälle on suunnitelmissa ollut myös kaveri, Oonalla on lapsuudesta myös tavaroita, joita voisi samalla idealla kehystää.

Kyseiset haalarit ovat siis minun, lukeehan niissä nimenikin varsin suurella. Kummitätini ompeli minulle nämä kun olin vähän pienempi. Kun kolmekymppiseni koittivat, kehystytti äitini hienot haalarit lasin taakse kehyksiin ja kiikutti minulle :) On sen verran komiat, että nämä on kyllä pakko saada esille johonkin! Siinäpä haastetta kerrakseen, miten saada sopimaan kaikkeen muuhun.

Lupasin itselleni, etten tee tällä viikolla yhtään pihahommia kun koko viime viikon asuin melkein pihalla. Autotallin siivousta tein eilen useamman tunnin, alkaa näyttämään jo ihan hyvältä! Keväästä asti kulkeutunut kaikenlaista, pahvia ja muuta roskaa tallin täydeltä. 2 auton kokoiseen talliin ei ole mahtunut talven jälkeen sitä yhtäkään autoa ;) Kuulostaako tutulta? ;)

-Petteri

2 kommenttia:

  1. Voi että, miten kiva idea ja symppikset haalarit! Näitä asetelmiahan tehdään paljon lapsiperheissä vauvojen tavaroista, mutta miksei sitä voisi aikuinenkin laittaa kehyksiin omia lapsuuden aikaisia juttuja!

    Ja tosta autotallista...Olen sanonut miehelle jo nyt etukäteen, että autotalliin pitää sitten uudessa kodissa mahtua myös ne autot, kahden auton talli tulossa meillekin. Tuo tavaran kerääntyminen on niin tuttua :/

    VastaaPoista
  2. Korjasin tekstiinkin jo, olivat sittenkin kummitätiti tekemät! Äitini kyllä teki myös paljon vaatteita meille. Talli on suht helppo pitää siistinä jos kaikelle siellä asuvalle tavaralle on oma paikka. Sain jopa kaikki lapiot, haravat ym. seinälle siististi roikkumaan, sekin teki jo paljon.

    VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)